Foto Programmer

Bestilte i dag meg Adobe Photoshop Elements 7 som kun er i engelsk men lurer på om andre programmer som finnes på norsk og er bra å anbefallende ?

Vist 92 gonger. Følgt av 1 person.

Kommentarar

Bruker selv Adobe CS 3, den finnes på svensk. Sliter selv med den svenske fordi kurs og tips som finnes på nettet bruker den engelske versjonen. Derfor er den engelske enklere å lære seg mener jeg.

Picasa2 er et program som er på kan lastes ned på norsk…og det er gratis!

Picasa finst til og med i ein ny og fiffen versjon 3 beta

Microsoft Windows Fotogalleri fins på norsk.
Les meir på Dinside Data

Elles fann eg ein norsk Photoshop CS3 oppgradering (for Windows) hos dropzone.no til kr. 2 443 (eks. mva?).
Det står også at produktet berre blir solgt til verksemder og offentlege etatar. Ingen privatpersonar, mao.

Ser dere diskuterer billed behandling. Jeg har jobba profisjonellt med photoshop siden versjon 1.0, med andre ord steinalderen. Det programmet har alldrig fått en reel konkurent annet en nyere versjoner av seg selv. mange har forsökt men ingen har en gang ver på nippet til å lykkes.
Hvilken versjon du velger å bruke fra versjon 6 og utover er nesten hip om hap hvis du ikke jobber med levende bilder. Etteren tids bruk av sc3 har jeg faktisk gått tilbake til 7.0, den er raskere til det meste. Nå må jo jeg si da at jeg hater auto. oppdateringer og ting jeg ikke har kontroll på og at dette er noe av årsaken. Om det finnes interesse for Photoshop kurs i klubben erdet bare å si fra.

Annonse

Nye bilder